Software,Hacking,Security,Tutorial,AntiVirus DLL.

cara memasukan lagu youtube dalam deface page

NOTE: Pembaca yang baik selalu meninggalkan komentar
Salam sejahtera .. hari ini saya nak ajar masukan lagu dalam deface page .
korang tengok deface orang .. fuyoo.. best ade lagu ... nak buat jugak laa..
tapi macam mane ?? =='
oke .. jom buat..

first buka notepad dulu... masukan code ini

contohnye : http://www.youtube.com/watch?v=j5C6X9vOEkU

itu adalah link youtube yang penuh ,, korang buang :watch? dan : =
maka akan jadi macam ni :http://www.youtube.com/v/j5C6X9vOEkU
letakan sengkang di belakang huruf v

http://www.youtube.com/v/(paste dekat sini) url youtube itu tadi

ok ,copy tulisan tebal tu , and paste macam kat bawah ni ..

jadilah macam ini :
http://www.youtube.com/v/j5C6X9vOEkU&autoplay=1 < copy ke huruf itu tanpa membuang : &autoplay=1

<embed src=letakan link itu tadi"" type="application/x-shockwave-flash" wmode=show width=1 height=1></embed>

nak masukan kedalam kod deface korang ..
oke .. buka kod deface korang dan tekan ctrl+f
cari : </html>

paste kod lagu itu tadi di atas :</html>

dah ,. lepas tu save laa.. hehe

oke . itu sahaja .. enjoy ,,!

Share to

Facebook Google+ Twitter Digg

Artikel Terkait

Comments
0 Comments

0 komentar on cara memasukan lagu youtube dalam deface page :

Post a Comment and Don't Spam!

Peraturan Berkomentar

1) Hargai setiap postingan
2) Berkomentar yang baik dan sopan
3) Dilarang keras ada unsur penghinaan

Diberdayakan oleh Blogger.
 

Visitor



free counters

My Banner

  

PRchecker.info Backlink Gratis Berkualitas No.1 Indonesia
Back to top