Software,Hacking,Security,Tutorial,AntiVirus DLL.

cara memasukan lagu youtube dalam deface page

NOTE: Pembaca yang baik selalu meninggalkan komentar
Salam sejahtera .. hari ini saya nak ajar masukan lagu dalam deface page .
korang tengok deface orang .. fuyoo.. best ade lagu ... nak buat jugak laa..
tapi macam mane ?? =='
oke .. jom buat..

first buka notepad dulu... masukan code ini

contohnye : http://www.youtube.com/watch?v=j5C6X9vOEkU

itu adalah link youtube yang penuh ,, korang buang :watch? dan : =
maka akan jadi macam ni :http://www.youtube.com/v/j5C6X9vOEkU
letakan sengkang di belakang huruf v

http://www.youtube.com/v/(paste dekat sini) url youtube itu tadi

ok ,copy tulisan tebal tu , and paste macam kat bawah ni ..

jadilah macam ini :
http://www.youtube.com/v/j5C6X9vOEkU&autoplay=1 < copy ke huruf itu tanpa membuang : &autoplay=1

<embed src=letakan link itu tadi"" type="application/x-shockwave-flash" wmode=show width=1 height=1></embed>

nak masukan kedalam kod deface korang ..
oke .. buka kod deface korang dan tekan ctrl+f
cari : </html>

paste kod lagu itu tadi di atas :</html>

dah ,. lepas tu save laa.. hehe

oke . itu sahaja .. enjoy ,,!

Share to

Facebook Google+ Twitter Digg

Artikel Terkait

Comments
0 Comments

0 komentar on cara memasukan lagu youtube dalam deface page :

Post a Comment and Don't Spam!

Diberdayakan oleh Blogger.
 

Visitor



free counters

My Banner

  

PRchecker.info Backlink Gratis Berkualitas No.1 Indonesia
Back to top